Uppmärksamhet

Tomten har inget med texten att göra men det är ju snart jul, eller hur?

Tomten har inget med texten att göra men det är ju snart jul, eller hur?

Satt häromkvällen och fick helt plötsligt syn på att den podsändning som jag blev intervjuad för av Jon Bergmann för några veckor sen äntligen hade publicerats. Det blev en udda känsla. Jag hade längtat men ändå när det låg ute så vågade jag inte lyssna. Tänk om jag sa något som var heltokigt eller konstigt. Egentligen borde jag inte tänka så för jag vet ju vad jag sa under intervjuen som tog runt en halvtimme. Det var intressant att försöka säga något på ett språk som jag inte talar till vardags och det kändes som jag inte riktigt fick fram det jag ville säga. Men när jag till slut tog mod till mig och lyssnade så var det ju ganska bra. Det finns visserligen saker som efter redigering inte blev riktigt som jag ville och kanske beror det på att jag faktiskt inte är så bra på engelska som jag borde vara, men någonstans handlar det om att vara nöjd. Här kan ni i alla fall lyssna på avsnittet med mig som heter A Flipped Classroom Transformation Story From Sweden” Radiokanalen heter ”the flip side with Jon Bergmann” och ta gärna också en sväng in på Jon Bergmanns sida om att flippa sin undervisning.

Jag känner i alla fall att det är en underbar känsla att bli uppmärksammad för det jag gör och jag hoppas att alla någon gång får samma möjlighet.

Skärmavbild 2013-11-20 kl. 17.44.59Jag vill passa på att pusha lite extra för min slojdkalender som har premiär den 1december. Häng gärna med på den, ett nytt slöjdprojekt varje dag i advent.

 

Just nu skall jag ta helg så jag önska er alla en trevlig helg och ta hand om varandra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s